Web Analytics Made Easy - Statcounter

اولین جلسه دادگاه شکایت ایران از آمریکا، جزئیات مبارزه با فساد اقتصادی در دنیا، سرانجام پارازیت های ماهواره ای در ایران، توصیه های آیت الله خاتمی به نمایندگان برای سوال از رییس جمهور از جمله گزیده اخبار سیاسی شبستان در دوشنبه پنجم شهریور است

به گزارش خبرگزاری شبستان، اولین جلسه دادگاه شکایت ایران از آمریکا، جزئیات مبارزه با فساد اقتصادی در دنیا، سرانجام پارازیت های ماهواره ای در ایران، توصیه های آیت الله خاتمی به نمایندگان برای سوال از رییس جمهور از جمله گزیده اخبار سیاسی شبستان در دوشنبه پنجم شهریور است که می‌توانید مشروح آن را در لینک‌های زیر بخوانید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

رشد ۵۵ درصدی قیمت مسکن/تا پایان شهریور نرخ‌ها تغییر نمی‌کند

حسام عقبایی، نایب رییس اول اتحادیه مشاوران املاک کشور در گفتگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری شبستان راجع به وضعیت حاکم بر بازار مسکن گفت: از ابتدای سال 1397 تاکنون نسبت به سال گذشته 55 درصد قیمت مسکن در حوزه خرید و فروش افزایش داشته است.

 

وی با بیان اینکه این افزایش قیمت بسیار نامتعارف و غیر اصولی بوده است، افزود: این مسئله خارج از توان مردم بوده و باعث شده جان بازار مسکن از دست برود.

 

عقبایی در ادامه به تحولات منفی اقتصادی کشور از تیرماه جاری اشاره کرد و یادآور شد: از تیرماه 97 با کاهش حجم معاملات مسکن رکود وارد این بازار شد و افزایش قیمت و کاهش حجم معاملات این رکود را رقم زد.

 

موافق توافق اخیر دریای خزر نیستیم/خوشحالی روس‌ها شک‌برانگیز است

غلامعلی جعفرزاده، نماینده مردم رشت در مجلس شورای اسلامی با اشاره به مذاکرات دریای خزر به خبرنگار پارلمانی خبرگزاری شبستان گفت: ما معتقدیم در مورد رژیم حقوقی دریای خزر باید قرارداد 1991 پایدار باشد. آقای روحانی چیزی را در مذاکرات اخیر امضا کردند که هنوز حدود مرزی آن چه در بحث بستر و چه زیر بستر مشخص نیست و اتفاقا محل چانه زنی اینجاست و ما نباید معاهده را امضا می کردیم.

 

وی با اشاره به مصاحبه رییس جمهور اظهار داشت: رییس جمهور تاکید کرد که 90 درصد توافق انجام شده است و 10 درصد باقیمانده در مورد حدود مرزی است اما آن چیزی که روس ها در تلویزیون خودشان نشان می دهند و با نقشه نیز با آن در تلویزیون تاکید کردند حدود قبلی ایران است که تقریبا نصف شده است.

 

گرانی ها به نوشابه رسید/افزایش ۷۰ درصدی قیمت

مدتی است که شاهد افزایش قیمت سبد کالای مصرفی خانوار هستیم و قیمت فرآورده های لبنی و پروتئینی روز به روز افزایش یافته است. برخی مسئولان تغییرات فصلی را عامل این گرانی ها عنوان کرده اند و برخی دیگر نیز افزایش مواد اولیه تولیدی برای یک کالا را عامل رشد قیمتی آن عنوان کرده اند. گرانی ها در حال حاضر به بازار نوشابه نیز سرایت کرده؛ به طوری که قیمت انواع نوشابه نزدیک به 70 درصد افزایش یافته است.

 

بنابر گزارش خبرنگار ما قیمت یک باکس نوشابه یک برند معروف از 19000 تومان به 32000 تومان افزایش یافته است که بنا به گفته مغازه داران قیمت بسیاری از مواد غذایی در بازار افزایش یافته و این شرایط شامل حال نوشابه نیز شده است.

 

کمک‌های اروپا قابل توجه نیست/به دنبال کمک گرفتن از هیچ کشوری نیستیم

علاءالدین بروجردی، عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با اشاره به کمک مالی اروپا به ایران به خبرنگار پارلمانی خبرگزاری شبستان گفت: این کمک ها قابل توجه نیست؛ مهم این است که مجموعه تعهدات اروپا در قبال برجام عملی شود و بتوانند در قالب این موضوع که تعهد آنهاست بسته پیشنهادی شان را ارایه کنند.

 

وی اظهار داشت: ما به دنبال کمک گرفتن از هیچ کشوری نیستیم چرا که بیشترین نفت و گاز دنیا را در اختیار داریم اما بحث این است که آنها در مجموعه تهدیدات غیرمنطقی و غیرقانونی تحمیلی آمریکا بتوانند شجاعانه موضوع خودشان را اتخاذ کنند و با ایران کار کنند.

 

نمایندگان با متانت از رییس جمهور سوال کنند/سوال از رئیس جمهور مانور دموکراسی است

آیت الله سید احمد خاتمی، عضو هیئت رییسه مجلس خبرگان رهبری در نشست خبری با اصحاب رسانه در مورد پیش بینی خود از جلسه سوال از رییس جمهور گفت: من پیش بینی خاصی ندارم از نظر شخصی خودم نه به عنوان هیات رئیسه، انتظار متانت از نمایندگان مجلس می رود نمایندگان با متانت سوال کنند و رییس‌جمهور نیز با متانت و مستند و منطقی صحبت کند و رییس جمهور به دور از عصبانیت جواب منطقی بدهد.

 

وی با اشاره به اینکه همه ما در یک کشتی هستیم، قرار نیست قوه ای ضایع یا کمرنگ شود، گفت: هر سه نهاد، نهادهای مشروع نظام هستند و این موضوع یک مانور دموکراسی است که برای اولین بار اتفاق می افتد که امیدواریم تمرین مردم سالاری باشد و هر سه قوه تکالیف شان انجام دهند و حق شان ادا شود.

 

سرانجام پارازیت های ماهواره ای در ایران

مساله پارازیت های ارسالی به منظور ایجاد اختلال در فرکانس های ماهواره ای از سال ۸۹ به دغدغه ای برای مردم تبدیل شده بود تا اینکه بعد از ۸ سال بالاخره وزیر جوان دولت دوازدهم روز گذشته از روشن شدن این موضوع خبر داد.

 

دولت در عرصه سیاست خارجی خوب بوده است/تصمیمات دولت بجا و با سرعت اتخاذ نمی شود

محمدرضا تابش، نماینده مردم اردکان در مجلس شورای اسلامی با اشاره به هفته دولت درخصوص اقدامات انجام شده از سوی دولت به خبرنگار پارلمانی خبرگزاری شبستان گفت: همین که دولت در مواجهه با این همه مشکلات داخلی و خارجی سر پا ایستاده است و مقاومت می کند، قابل تقدیر است.

 

وی با بیان اینکه دولت در عرصه خارجی به خوبی عمل کرده است اما باید روابطش با کشورهای همسایه را تقویت کند، اظهار داشت: دولت باید در رابطه با تفاهم نامه خزر ابهام زدایی کند و با اطلاع رسانی بیشتر موضوع را برای مردم شفاف کند و در این زمینه آقای ظریف به مجلس توضیح دهد و از رسانه های جمعی برای اطلاع رسانی و ابهام زدایی بیشتر استفاده کند.

 

تابش تاکید کرد: در عرصه سیاست داخلی فضا نسبت به گذشته آزادتر و مطلوب تر شده است. فعالیت ان جی اوها بازتر شده است گرچه شاید جاهایی مداخله هایی انجام شود که ما از این مداخله ها به ویژه در مورد اتفاقی که برای ان جی اوهای زیست محیطی و فعالان زیست محیطی افتاده است متاثر و متاسف هستیم ولی باز هم فضا برای این ان جی اوها نسبت به گذشته بهتر شده است.

 

جزئیات مبارزه با فساد اقتصادی در دنیا

در چند دهه اخیر شاهد اختلالات در عرصه اقتصادی از جمله خودرو، ارز و سکه بودیم. پرونده های بسیار در حوزه قضایی کار را به جایی رساند که رئیس قوه قضائیه در نامه‌ای به رهبر معظم انقلاب اسلامی با اشاره به جنگ اقتصادی دشمنان علیه ایران و انجام برخی جرائم از سوی عده‌ای از اخلالگران و مفسدان اقتصادی همسو با اهداف دشمنان، خواست تا اجازه اقدامات ویژه در برخورد قاطع و سریع در چارچوب قانون برای مجازات اخلالگران در نظام اقتصادی کشور و قانون مجازات اسلامی داده شود. رهبر انقلاب اسلامی نیز با این پیشنهادها موافقت و تأکید کردند که "مجازات مفسدان اقتصادی سریع و عادلانه انجام گیرد و در مورد اتقان احکام دادگاهها دقت لازم توصیه شود."

 

پس از این دستورات؛ قوه قضائیه پیگیری های خود برای رسیدگی و بررسی پرونده های فساد اقتصادی را با جدیت و شتاب بیشتری در دستور کار خود قرار داده است اما باید گفت علاوه بر بهره از توان داخلی می توان از تجربیات سایر کشورها نیز در این زمینه استفاده کرد چرا که فساد اقتصادی موضوعی نیست که تنها گریبانگیر ایران باشد و می‎توان گفت افشای درآمد‎ها و دارایی‎‎های مسئولان یک دغدغه جهانی است.

 

اولین جلسه دادگاه شکایت ایران از آمریکا

از ساعت ۱۲:۳۰ به وقت تهران جلسه بررسی شکایت ایران از آمریکا در دیوان بین‌المللی دادگستری لاهه آغاز شد.

 

پایگاه اطلاع رسانی دیوان بین‌المللی دادگستری لاهه با پخش زنده این جلسه استماع ، آغاز بررسی دعوای ایران علیه آمریکا را اعلام کرد. جلسات استماع این دادگاه که به درخواست ایران مبنی بر صدور دستور موقت در پرونده نقض تعهدات آمریکا به موجب عهدنامه مودت تشکیل شده، چهار روز(۵ تا ۸ شهریور) به طول خواهد انجامید و رای دادگاه تا یک ماه پس از آن ارائه خواهد شد. محسن محبی، وکیل دولت ایران در دادگاه لاهه، در این جلسه، موضوع شکایت ایران را اقدامات اخیر واشنگتن در اعمال تحریمهای یکجانبه علیه ایران با وجود پایبندی به برجام عنوان کرد. نماینده ایران همچنین از تاخیر ۴۰ روزه دادگاه لاهه در برگزاری جلسه رسیدگی به شکایت ایران گلایه کرد.

 

 

پایان پیام/50

منبع: شبستان

کلیدواژه: هفته دولت عید قربان استان همدان اردبیل مجلس مهدویت امیرالمومنین ع مسجد نماز جمعه دعای عرفه سیاسی خبرگزاری شبستان اخبار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۳۴۴۴۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شکایت فعالان حقوق بشر از مقامات صهیونیست به دادگاه لاهه

گروه وکلا برای صلح در هلند شکایتی را علیه ۱۲ مقام صهیونیست و در راس آنان بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر این رژیم به دلیل جنایاتی که ارتش صهیونیستی در غزه مرتکب شد، به دادگاه کیفری بین‌المللی ارائه کرد.

براساس گزارش القدس العربی، ابراهیم ییلدیریم، وکیل دادگستری و یکی از اعضای این گروه متشکل از ۲۰۰ وکیل، در بیانیه‌ای به خبرگزاری آناتولی گفت که آنها علیه شخصیت‌های برجسته صهیونیستی مانند نتانیاهو و تعدادی از وزرای او شکایت کرده‌اند.

او افزود: این شکایت مشتمل بر ۱۶۳ صفحه و جامع‌ترین شکایت کیفری تا به امروز است. شکایتی که به دفتر دادستانی دیوان کیفری بین‌المللی ارسال شده است شامل ۱۲ مقام صهیونیست است.

این وکیل دادگستری اعلام کرد: متن شکایت توسط ۹ نفر از کارشناسان حوزه حقوقی و جرایم تهیه شده است. همچنین کمپینی برای جمع آوری امضا برای کسانی که می‌خواهند از این شکایت حمایت کنند راه اندازی کردیم و تعداد امضاکنندگان شکایت از ۵۰۰ نفر گذشت.

رژیم صهیونیستی از ۷ اکتبر ۲۰۲۳ جنگی ویرانگر را علیه غزه به راه انداخته است که ده‌ها هزار شهید و مجروح که بیشتر آنها کودک و زن هستند، ویرانی عظیم و قحطی برجای گذاشته که جان کودکان و سالمندان را گرفته است.

این رژیم با وجود صدور قطعنامه آتش بس فوری توسط شورای امنیت و علیرغم حضور در دادگاه بین المللی دادگستری به اتهام ارتکاب «نسل کشی» به جنگ خود ادامه می‌دهد.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل اروپا و آمریکا

دیگر خبرها

  • برگزاری دادگاه‌های علنی برخط در استان کرمانشاه
  • شکایت فعالان حقوق بشر از مقامات صهیونیست به دادگاه لاهه
  • دولت روحانی چگونه سفره مردم را کوچک کرد؟
  • اعتراف عجیب سیدمحمد خاتمی /مولوی سُنی فراری از مشهد در افغانستان کشته شد /بازخوانی خاطرات آیت الله هاشمی رفسنجانی
  • عکسی قدیمی از همنشینی روحانی تندرو با خاتمی
  • عکسی قدیمی از همنشینی روحانی تندرو با سیدمحمد خاتمی
  • دولت علاوه بر کنترل قیمت‌ها، اخلال گران اقتصادی را معرفی کند
  • بانوان ایرانی بر فرضیه‌های غربی خط بطلان کشیدند
  • جهان برای تحقق آرمان فلسطین به پا خواسته است
  • اولین واکنش دولت به اعلام پذیرش دانشجویان و اساتید تعلیقی و اخراجی آمریکا توسط دانشگاه های ایران